Jouw voordelen als je verkoopt met RE/MAX:

1. Ervaren makelaars ondersteunen het gehele traject van start tot finish

Met de kennis en ervaring van een RE/MAX makelaar kun je niets over het hoofd zien. De makelaar begeleidt je bij het gehele verkoopproces en draagt zorg voor het beste resultaat. Hij of zij bepaalt de juiste prijs voor de woning, waarbij rekening gehouden wordt met vraag en aanbod op de huidige markt. Jouw RE/MAX makelaar kiest een unieke strategie om jouw woning uitstekend te promoten en zorgt voor een simpele en soepele afhandeling van administratieve en notariële zaken.

Heb je ondersteuning nodig voor de verkoop van jouw woning? Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op.

Persoonlijke ondersteuningbegeleiding tijdens het gehele trajectdienstverlening naar jouw wensen.

 

2. Effectieve marketing en wereldwijde merkbekendheid

 

 

Onze RE/MAX makelaars beschikken over een breed scala aan promotionele mogelijkheden. Ze kiezen de strategie die past bij de woning en maken gebruik van de stevige internationale positie die het merk RE/MAX heeft. De gevestigde naam brengt jouw woning in korte tijd onder de aandacht van de doelgroep. Zowel lokaal, nationaal als internationaal. Doordat elk pand internationaal wordt gedeeld bereikt RE/MAX potentiële kopers in de hele wereld.

3. Een internationaal netwerk met lokale vastgoedprofessionals

 

RE/MAX is wereldwijd de grootste franchiseorganisatie in de makelaardij. De makelaars binnen het internationale netwerk opereren op lokaal niveau, maar kunnen wereldwijd samenwerken en kennis delen. Deze brede inzetbaarheid maakt jouw RE/MAX makelaar geschikt om onder verschillende marktomstandigheden te werken. Op RE/MAX kun je rekenen.

4. 40 jaar ervaring en dienstbaarheid

Al ruim 40 jaar biedt RE/MAX uitstekende service en up-to-date kennis. Door onze RE/MAX makelaars regelmatig te trainen, garanderen wij een constant hoog kennisniveau. Zo kunnen onze makelaars blijven voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Stuur een bericht naar onze medewerkers: